Tuotteet hakusanalla sokeri ja ääni (4)

Kalsiumkarbonaatti

Kalsiumkarbonaatti

Kalsiumkarbonaatti on luonnollinen valkoinen pigmentti, joka saadaan kalkkikivestä. Sitä käytetään laajasti eri teollisuudenaloilla kirkkauden ja peittävyyden tarjoamiseksi. Tämä monipuolinen yhdiste parantaa värin vakautta ja rakennetta tuotteissa, kuten elintarvikkeissa, kosmetiikassa ja lääkkeissä. Kalsiumkarbonaattia käytetään myös teollisissa sovelluksissa, kuten maaleissa ja pinnoitteissa, sen erinomaisen kestävyytensä ja mukautumiskykynsä vuoksi. EC-numero: 207-439-9 CAS-numero: 471-34-1
Ruskea Icumsa Sokeri - ICUMSA 45 Sokeri

Ruskea Icumsa Sokeri - ICUMSA 45 Sokeri

Hienostuneet standardit ICUMSA 45 Polarisaatio: 99,90 astetta min. Tuhoainepitoisuus: 0,04 max. Liukoisuus: 100 % kuiva ja vapaasti virtaava. Väri: Ruskea Säteily: normaali Granulaatio: hieno keskipaksu Kosteus: 0,5 % max. Magnettiset hiukkaset: 4mp/k So2: 70 mg/k Rikkidioksidi: 20 mg/kg min. Sedimentit: ei mitään. Haju: hajuton Vähentävä sokeri: 0,05 % max. Hpn staph aureus: ei. Pakkaus: Ostajan vaatimusten mukaan
Käytetty Valkoinen Icumsa 45 Sokeri - Punajuurisokeri, Ruokosokeri, Ruskea Sokeri, Valkoinen Kidesokeri Icumsa 45

Käytetty Valkoinen Icumsa 45 Sokeri - Punajuurisokeri, Ruokosokeri, Ruskea Sokeri, Valkoinen Kidesokeri Icumsa 45

Tarjoamme elintarvikelaatuista tuotetta, joka on valmistettu kiteyttämällä puhdistettu ja suodatettu siirappi, joka on poistettu sokerijuurikkaista tai sokeriruokosta. Tämä siirappi kuivataan ja seulotaan, jotta saadaan suosituimmat sokeriluokat. Tuote on valkoista ja sen sakkaroosipitoisuus on 99,85 prosenttia. Tätä tuotetta voidaan kutsua hienoksi rakeiseksi sokeriksi tai erittäin hienoksi rakeiseksi sokeriksi markkina-alueesta riippuen.
Ruskea Sokeri, Demerara Sokeri, Kookossokeri - Punajuurisokeri, Ruokosokeri, Ruskea Sokeri, Valkoinen Kidesokeri Icumsa 45

Ruskea Sokeri, Demerara Sokeri, Kookossokeri - Punajuurisokeri, Ruokosokeri, Ruskea Sokeri, Valkoinen Kidesokeri Icumsa 45

Tarjoamme elintarvikelaatuista tuotetta, joka valmistetaan kiteyttämällä puhdistettu ja suodatettu siirappi, joka on poistettu sokerijuurikkaista tai sokeriruokosta. Tämä siirappi kuivataan ja seulotaan, jotta saadaan suosituimmat sokeriluokat. Tuote on valkoista ja sen sakkaroosipitoisuus on 99,85 prosenttia. Tätä tuotetta voidaan kutsua hienoksi rakeiseksi sokeriksi tai erittäin hienoksi rakeiseksi sokeriksi markkina-alueesta riippuen.